geraval

Matthäus: Gera az Eb sztárja lehet

 Lothar Matthäus szerint Gera Zoltán az egyik olyan játékos az Eb-n, aki nagyot alakíthat majd a tornán. A korábbi magyar kapitányt egy angol lap kérte fel arra, hogy nevezze meg jelöltjeit. Gera világsztárok közé került.

Az angol Sun arra kérte Lothar Matthäust, nevezze meg azokat a labdarúgókat, akik valami nagy dolgot csinálhatnak az Eb-n. A korábbi német világbajnok több nagy világsztárt is felsorolt, így Paul Pogbát, Thomas Müllert, Kevin de Bruyne-t vagy az osztrákoknál játszó David Alabát. Bekerült a favoritjai közé Dele Alli is, a Tottenham idei szezonban remeklő labdarúgója.

De ott van Gera Zoltán is, aki így illusztris névsorba került, a volt magyar kapitány szerint ő is tagja annak a hat játékosnak, aki kiugrót produkálhat majd az Eb-n.

Róla azt írta Matthäus, hogy eszes futballista, aki nyugalmat sugároz. Hozzátette, hogy ugyan már 37 esztendős, de még mindig nagy dolgokra lehet képes, akár Franciaországban is. A szakember megemlékezett róla, hogy annak idején ő csinált belőle csapatkapitányt a válogatottnál, az angol drukkerek pedig a Fulham és a West Bromwich labdarúgójaként biztosan emlékeznek rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.